De beste stedene for en All-Inclusive-ferie

Det er lite som slår en skikkelig All Inclusive-ferie, der du omtrent får alt du peker på uten at det koster en krone ekstra. Det er også behagelig i forhold til planlegging, og du slipper å tenke så mye på hvilke restauranter du skal ta med familien på. All Inclusive er nemlig ypperlig særlig for småbarnsfamilier, da barna kanskje ikke liker alt som blir servert på vanlige restauranter. Flere restauranter mangler også barnemeny, og når en stor gjeng på kanskje 4-5 stk. skal lete etter en plass med mat som passer alle de sultne magene, blir stemningen fort litt amper. I tillegg gir All Inclusive en luksuriøs følelse, der du blir nærmest vartet opp fra morgen til kveld. Det finnes mange flotte resorter som tilbyr All Inclusive, og nedenfor vil du kunne lese om et par eksempler.

Hellas

Hellas er et vakkert land med sine hvite signaturhus med blå karmer og sin vakre natur. Og lite er vel bedre enn å nyte utsikten fra solsenga med en gratis paraplydrink i hånden? Hellas florerer av populære og vakre steder du bør besøke, og de fleste tilbyr All-Inclusive-resorter. Legger du for eksempel ferien til Yerakini, bør du prøve deg på vakre Ikos Olivia som tilbyr fantastisk utsikt og utsøkt mat. Eller hva med å prøve deg på strandnære Kiani Beach Resort på den kjente, greske øya Kreta? Her har du beliggenhet rett ved stranden, noe som også betyr en helt nydelig utsikt over solnedgangen. Dette hotellet passer også ypperlig for barnefamilier, da det blir tilbudt diverse aktiviteter og underholdning.

Thailand

Velger du som mange andre å legge ferien til eksotiske Thailand, mangler det heller ikke her på herlige All Inclusive-alternativer. Hvis du besøker The Village Coconut Island, vil du få en helt spesiell opplevelse. Hit kommer du deg kun via en vanntaxi, og du får bo i luksuriøse hytter. Dette hotellet har en egen, privat strand, ett infinity-pool og et eget spa. På denne måten får du virkelig kombinert eventyr med luksus, og de byr på tre forskjellige restauranter du kan nyte maten din på. Eller hva med en egen villa hos The Racha resort – en femstjerners overnattingsmulighet på øya Racha Yai? Du får det nesten ikke mer luksuriøst enn dette, med flere restauranter å velge mellom, spa, vannsportsenter og dykkesenter. Ikke minst er øya utrolig magisk med sine hvite strender, frodige skoger og asurblått hav. Her arrangerer de også bryllup, så hvis du vil gifte deg i utlandet bør du definitivt vurdere The Racha. Flere av villaene her har også et eget, privat basseng. Du bør også legge turen til Bo Sang og det luksuriøse hotellet Secret Garden Ciang Mai – med eksotiske vekster og planter hengende over hodet ditt mens du slapper av i solsengen. Dette er et sjarmerende resort der du kommer i kontakt med naturen og virkelig får følelsen av å være i et tropisk paradis. Her er det først og fremst eksteriøret som er i fokus, men rommene og suitene er selvsagt i ypperlig stand de også.